Foghúzás után mitől lehet feszítő érzés meg mintha nem illeszkedne rendesen az álkapcsom?
Tömések, gyökérkezelések után éreztem már így, mintha egyik oldalt nem zárnék úgy, mint másikon, általában ez csak a szokatlan helyzet volt amihez ahogy hozzászokott a szám el is múlt az érzés.
Több, mint 2 hete húzták az alsó 6-os fogam, elviekben az összes többi fogamat lekezelték vagy semmi baj nem volt velük röntgenképek alapján. Most olyan, mintha a 7-esen oldalt amit eddig takart ez a fog lyuk lenne, amit nem tudom, hogy az orvos maga hogy nem vett észre, viszont a 7-esem tömött vagy gyökérkezelt, nem tudom már, nem fáj, hidegre/melegre se érzékeny, összeharapásra sem.
Inkább úgy írnám le az érzést, mint amikor magas lesz a tömés és amíg úgy érzem, hogy a húzott oldalon összezárok, a másik nyitva marad.
Ez normális? Csak a szokatlan helyzet okozza?
Tudni kell, hogy gyulladt volt a fog, 10 nap után hagytam abba a 4 óránkénti fájdalomcsillapító szedést húzás után, azóta egyáltalán nem kell, nem érzek fájdalmat, ez viszont kellemetlen és szokatlan, sokat ront a közérzetemen.
Remélem tudtok segíteni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!