Mitől fáj néha a szájpadlásomnak a felső fogsorom mögötti része, ahol egy kicsit mintha puklis is lenne a szájpadlásom?
Ó!
Érdekes!
Köszi, első!
Igazad lehet, mert kiskoromban, általános első vagy második osztályában még kereszharapásom volt, így volt is fogszabályzóm erre, méghozzá olyan volt, mint egy rágó a fogra ragadva, amit egy helyettesítő tanár nem is tudott és kiküldött óráról, hiába mondtam neki, hogy az nem rágó, ez egy életre szóló sérülést okozott bennem.
De ez már nagyon régen volt, hiszen már vagy negyven éves vagyok, és simán lehet, hogy még ha egy év után le is vették ezt a fogszabályzót, azért a fogsoraim közel vannak egymáshoz vagy a kereszharapáshoz vagy valami ilyesmi...
Amúgy is aktuális egy éves fogorvosi látogatás, ha eljutok, megkérdezem majd erről a dokit, hogy ő mit gondol...
Meg főleg az érdekel, hogy mit lehet tenni ellene...?
Lehet vény nélkül kapható gyógyszereket kapni szájpadlás gyulladás ellen. Csak akkor kell vele orvoshoz fordulni, hogyha a probléma 1-2 hét múlva sem múlik el.
#1-es vagyok.
Szerintem szájvíz is jó ötlet lehet.
#1-es vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!