Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Lyukas a fogam, nagyon fáj,...

Lyukas a fogam, nagyon fáj, mit csináljak, hogy ne fájjon?

Figyelt kérdés

Fogorvoshoz csak hétfőre kaptam időpontot. Nem aludtam már két napja annyira fáj még éjjel is. Bevettem már algopirynt, rubophent, nurofent is, de semmi nem használ!

Tudnátok segíteni, hogy mi használna?

Köszönöm szépen előre is!

2010. okt. 13. 19:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Cataflam valóban vényköteles. Algoflex Forte segíthet, vagy házi praktikák: szegfűszegolaj(6-800 ft gyógynövényboltban, olyan mint egy illóolaj) vízben feloldva öblögetni vagy ecsetelni(vigyázz mert nagyon erős, de hatásos), sós vizzel öblögetni, jegelni, nyugalmat teremteni, másra koncentrálni és kitartani.
2010. okt. 13. 23:56
 12/14 anonim ***** válasza:
ügyelet!! fogfájásra nem nagyon fog használni a fájdalomcsillapító
2010. okt. 15. 09:42
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Rendesek vagytok:) Nem tudtam ügyeletre menni, viszont elmentem gyógyszertárba és a gyógyszertáros ajánlotta az algoflex fortet és most nem fáj, így kihúzom talán hétfőit:)

Mégegyszer köszönöm mindenkinek!:)

2010. okt. 16. 17:42
 14/14 anonim ***** válasza:
velem is ez van... de ma esett ki délután a tömés és hála az égnek hogy nem fáj mert a gyökér csatorna nem dugult el tehát nem érzek semmit ma péntek van és hétfőn reggel rendel az orvos... szerintem megint éjfélkor szörnyű fogfájásra ébredek..
2011. márc. 18. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!