Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Szegeden állkapocsműtétes...

Szegeden állkapocsműtétes fogszabályzást elvégző magán orvost ismertek?

Figyelt kérdés
A magán fogorvos akihez jártam a fogszabályzás érdekében azt mondta hogy műtét nélkül 80%-os eredmény lehetséges műtéttel viszont 100%. Nos nem kértem, hogy ajánljon orvost, amit már megbántam pedig felajánlotta. Szóval arra lennék kíváncsi, hogy milyen magán rendelések vannak Szegeden akik vállalják az állkapocs műtéttel egybekötött fogszabályozást. Na meg persze tapasztalatokra is kíváncsi lennék hogy időben és pénzben egy körülbelüli érték mennyi volt?

2023. júl. 6. 00:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha az arc-es állcsontsebészeten erdeklodsz, ahol a műtétet egyebkent is vegeznek, biztos tudnak fogorvosokat ajánlani.
2023. júl. 13. 11:11
 2/4 anonim ***** válasza:
1# egyetértek, ráadásul sok orvosnak van maszekja
2023. júl. 13. 17:45
 3/4 anonim válasza:

Dr. Kocsis András fogszabályzó centrum

Oda járok én is már vagy 2 éve. Fogszabályzóval egybekötött alsó felső állkapocs műtétem lesz novemberben.

Nem egy olcsó hely de eddig panaszom nincs rá. Igaz az elején 2 évet mondott az orvos műtéttel és mindennel együtt amit már jóval túl haladunk. Árban nem tudom hol tartok. Egy ideje nem követem mert fáj a gondolat is mennyit fizettem már eddig és mennyit fogok még

2023. aug. 30. 22:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ
2023. nov. 1. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!