Állkapocs műtét fogszabályzással egybekötve mennyibe kerül?
Attól függ, hogy mi a baja az állkapocsnak, és és a fogak mennyire vannak rossz állapotban, mennyire állnak össze-vissza, stb.
Kb. olyan, mint ha azt kérdeznéd, hogy nem indul a kocsim, mennyi lenne a javítása?
Szia, nem tudom aktuális-e még.
A fogorvosom nekem azt mondta, hogy állkapocs műtét nélkül nem lehet tökéletesre szabályozni a fogaimat, viszont nem ismer Magyarországon olyan sebészt, aki ezt a fajta műtétet szépen el tudná végezni. Ha már mindenképpen ragaszkodom hozzá, akkor egy német orvost ajánlott volna de az másfél-2 millióba került volna :D
Szóval műtét nélkül került fel a fogszabályzó. Nekem tetszik az eredmény, annak ellenére, hogy fogorvosi szemmel nem lett tökéletes.
Az állkapocs műtétnek viszont azért örültem volna, mert akkora állam van mint Bruce Willis lányának :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!