Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Az normális jelenség, hogy...

Az normális jelenség, hogy kaptam érzéstelenítő injekciót, de mégis fájt amikor fúrta az orvos fogtöméskor?

Figyelt kérdés

2023. jún. 28. 20:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
#7 Én is hasonlóan vagyok vele, plusz nekem a Lidocain egyáltalán nem hat, de az SZTK-ban csak azt erőltették, hiába mondtam, hogy az Ultra válik csak be. Mikor "megugrottam" a székben a dokinő közölte, hogy ez nem fájhat, csak annyira rástresszelek. Azóta persze már tudom, hogy nem neki volt igaza, mikor egy gyulladásban lévő fogat akart elkezdeni gyökérkezelni egyetlen Lidocain injekcióval, többet vagy mást adni eszébe sem jutott. Máshol (ami természetesen magán), ha szükséges volt, kettő ultrát is adtak, nem lepődtek meg, sőt mondták, hogy teljesen természetes, ha gyulladt fognál nem hat elsőre.
2023. júl. 9. 01:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!