Gyökérkezelésem volt.ez volt az első még megyek kétszer. Normális hogy 1 órája kaptam meg az érzéstelenítőt de már kezd fájni?
Ha gyökér kezelés után be belett szépen tömve és mégis úgy, érzed fáj a fogad,
A.) akkor sajnos nem sikerült a kezeléssel elérni a célt, vagy maga a gyökérkezelés nem jött megfelelően össze, bár ezt kétlem:D, lehet még egy recessziós műtét segithet, de lehet inkább már húzásban érdemes gondlokdni inkább... De hozzá kell tenni, hamis fog sosem lesz olyan mint az igazi!!
B.) Szimplán fáj a beavatkozás miatt a "környéke", mert már múlik a szuri, de nem az a fogad. érted :D
Azt tanácsolom, hogy vegyél be fájdalom csillapítót, aztán, ha másnap reggel is van panasz, keresd kezelő orvosod! ;D
A gyokerkezeles az nagyon drasztikus. Kozben is fajt nekem, de mar nem mertek tobb erzestelenitot adni. Az a fontos, hogy addig ne tomjek le veglegessel, amig nem gyogyult be egesz biztosan.
Nekem ket gyokerkezelesem volt, ugy ertem ket foggal is. A masodiknal bar ugy latta az orvos tobbszori tisztitas, gyogyszeres tomes utan, hogy jo, megis ki kellett furnia a tomest es tovabb kezelni. De nem kellett fizetnem erte, csak akkor a gyulladas makacs volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!