Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Kis barna foltok/pöttyek a...

Kis barna foltok/pöttyek a fogakon?

Figyelt kérdés
nagyon szenvedek vele az utóbbi 1 évben, csak úgy előjött de se nem kávézom se nem dohányzom, nem eszek olyan ételeket amik színeznék a fogaimat, teát iszom azért.. nem tudok rájönni mitől van ez, jàrok leszedésre mindig, polírozásra, a fogorvosom is azt mondja hogy ez olyan dolog ami van akinél előjön és van akinél nem jön elő sose.. Aki hasonló cipőben jár, az mit ajánl hogy visszahúzódjon és ne jöjjönek ki hamar? elvileg egy évben ha 2x elmegyek fogorvoshoz az elég kellene hogy legyen, azt mondta a fogorvos hogy szájvizet használjak amit már régóta használok is..de nekem valahogy úgy veszem észre hogy egyre sűrűbben és gyorsabban jönnek elő... esetleg váltsak fogkrémet? vagy mi az ami megtudja ezeket szüntetni vagy bár lelassítani a kijövést? engem írtóra zavar, mert az első fogaimon is van néha ami elég szembetűnő.. gondoltam a dm-ben venni valamit, dentomin fogport sokan dícsérik, az hatna valamit szerintetek?
2023. jún. 16. 14:40
 1/1 anonim ***** válasza:

A fogorvos ingyen van. Elmész, megnézi a fogaidat és ingyen ad szakértő tanácsot.

Persze itt is ingyen kapsz tanácsot ismeretlenektől, akiknek fogalmuk sincs róla, hogy miért vannak foltjaid.

2023. jún. 16. 15:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!