Hogy van ez? Fogszab. 18 év felett. Több lent.
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, 18 leszek szeptemberben. Május elején leszedték a fogszabályzóm, viszont nem lett jó. Bizonyos okokból le kellett szedni. Esztétikailag oké, de orvosilag nem annyira. A harapásommal gond van, mindegy nem ez a lényeg. A kérdésem az lenne, hogy 18 év felett tb. támogatással feltetethetem újra, vagy felejtsem el addig, míg nem lesz pénzem magánra?2023. jún. 15. 13:35
1/7 anonim válasza:
Bizonyos dolgok tovább mennek, ha még nappalin középfokon tanulsz 19 éves korig. Hogy ez is benne van-e azt helyben kérdezd meg.
2/7 A kérdező kommentje:
A fogorvostól kérdezzem meg? Egyetemre jelentkeztem, valószínűleg felvesznek.
2023. jún. 15. 13:48
4/7 anonim válasza:
Csak akkor jár, ha középiskolai rendszerben tanulsz tovább és csak akkor, ha megkezdett kezelés befejezéséről van szó 18 év felett. Te kiestél ebből, csak magánkezelést vehetsz igénybe.
5/7 A kérdező kommentje:
És ha nyár végen valahogy kikönyörgöm, hogy tegyék vissza? Akkor az tb. támogatott lesz?
2023. jún. 16. 11:49
6/7 anonim válasza:
Spekulálhatunk, de teljesen mindegy, hogy mi mit mondunk, mert egyrészről arra egyáltalán nem vennék mérget, hogy te augusztusra már feltételre kapsz időpontot, másrészről ezt majd az orvos dönti el, hogy van-e orvosi indoka a kezelésnek. Ez orvosi beavatkozás, nem úgy működik, hogy te bemész könyörögni.
7/7 anonim válasza:
Mi lenne, ha a dokit kérdeznéd meg, aki valószínűleg pontosan tisztában van a tb-finanszírozási dolgokkal? És még azt is látja, hogy mi van a szádban, milyen kezelés kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!