Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek jól döntöttem a...

Szerintetek jól döntöttem a fogszab. -bal kapcsolatbvan?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok

nem a legszebbek közé tartozok SŐT...

szemüveges vagyok sajnos és hát eléggé egymásra nöttek a fogaim (kifele) és anya minden nap elmondja hogy csináltassunk állandó fogszabot de én csak éjszakait engedek csináltatni mivel így is eléggé nyomorékul nézek ki.

és tudom ha állandó fogszabályzóm lenne akkor depressziós lennék mert tudom hogy at összes sulitársam a képembe röhögne és nekem mondta a fogorvos hogy ö senkinek sem veszi le 4 évnél hamarabb igy ez is közrejátszik hogy csak érteségi után vennék le

szerintetek mi lenne helyes mert én a fogorvostól is eljöttem mikor mondta hogy nekem 4 évig lenne (meg nyomorítana az osztályban)

2012. febr. 27. 19:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy az éjszakai helyrehúzná a fogaid valaha. Később, amikor komolyabban pasiznál, akkor is megviselne, ha 4 évig kéne hordanod állandót. Semmi olyan döntést nem tartok helyesnek, amit félelemből hoznak az emberek. Gondold át újra ezt.
2012. febr. 27. 19:15
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia, én 17 éves vagyok.

Az éjszakai fogszabályzóval kb. kitörölheted... :) Az nem fog használni semmit. Nekem is volt éjszakai, aztán lett állandó, én sem akartam, hisztiztem, de végül beleegyeztem. 3 évig volt fenn, és kibírtam. Én is attól féltem, hogy majd csúfolnak, de szerintem az az általános iskolás szint... 16 vagy, középsulis, szerintem le se fogják sz*rni, hogy van fogszabályzód, és gondolom nem te lennél az egyetlen. Amúgy meg, ha belegondolsz még ha 4 évig is fenn lenne, de szerintem nem lesz fenn addig, akkor is hálás leszel annak a 4 évnek egész életre. Vagy szidni fogod magad egész életedben, hogy hogy néznek ki a fogaid,és igazán elviselhetted volna azt a pár évet. Úgyhogy, szerintem csináltass, főleg ha van rá lehetőséged- Nem mindenkinek adatik meg ez sem, hogy 60.000 (vagy több) forintos fogszabályzót oda tegyenek elé. Nem fogod megbánni.

2012. febr. 27. 19:15
 3/6 anonim válasza:
rengeteg lányt ismerek akik csúnyából lettek gyönyörű szépek.ha olyan csúnyák a fogaid akkor sztem hord nyugodtan a fogszabályzót mert még mindig jobb mint egy csúnya fogsor. és meglátod az évek alatt gyönyörű szép fogsorod lesz. még az is lehet pár év múlva igazi bomba nő leszel.
2012. febr. 27. 19:19
 4/6 anonim ***** válasza:

Gondolj arra,hogy mennyivel szebb leszel utána! Most 4 évig lehet hogy csúnyább,de utána 40évig szebb!

Ha pedig ennyire nem vagy megelégedve a külsőddel,akkor változtass:

Menj el fodrászhoz,vágass magadnak új frizurát és az variáld naponta csatokkal, hajpántokkal. Ha lehet szemüveg helyett csináltass kontaktlencsét.

2012. febr. 27. 19:19
 5/6 A kérdező kommentje:
3. szerintem nagy baromság ez a bomba nőzés ugyanmár a fogam azért annyit nem javitana rajtam
2012. febr. 27. 19:20
 6/6 anonim válasza:
először a fogad lesz szép,utána megnő egy picit ettől az önbizalmad és több mindent helyre pofoztatsz magadon az évek elteltével.
2012. febr. 27. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!