Szerintetek jól döntöttem a fogszab. -bal kapcsolatbvan?
16 éves lány vagyok
nem a legszebbek közé tartozok SŐT...
szemüveges vagyok sajnos és hát eléggé egymásra nöttek a fogaim (kifele) és anya minden nap elmondja hogy csináltassunk állandó fogszabot de én csak éjszakait engedek csináltatni mivel így is eléggé nyomorékul nézek ki.
és tudom ha állandó fogszabályzóm lenne akkor depressziós lennék mert tudom hogy at összes sulitársam a képembe röhögne és nekem mondta a fogorvos hogy ö senkinek sem veszi le 4 évnél hamarabb igy ez is közrejátszik hogy csak érteségi után vennék le
szerintetek mi lenne helyes mert én a fogorvostól is eljöttem mikor mondta hogy nekem 4 évig lenne (meg nyomorítana az osztályban)
Szia, én 17 éves vagyok.
Az éjszakai fogszabályzóval kb. kitörölheted... :) Az nem fog használni semmit. Nekem is volt éjszakai, aztán lett állandó, én sem akartam, hisztiztem, de végül beleegyeztem. 3 évig volt fenn, és kibírtam. Én is attól féltem, hogy majd csúfolnak, de szerintem az az általános iskolás szint... 16 vagy, középsulis, szerintem le se fogják sz*rni, hogy van fogszabályzód, és gondolom nem te lennél az egyetlen. Amúgy meg, ha belegondolsz még ha 4 évig is fenn lenne, de szerintem nem lesz fenn addig, akkor is hálás leszel annak a 4 évnek egész életre. Vagy szidni fogod magad egész életedben, hogy hogy néznek ki a fogaid,és igazán elviselhetted volna azt a pár évet. Úgyhogy, szerintem csináltass, főleg ha van rá lehetőséged- Nem mindenkinek adatik meg ez sem, hogy 60.000 (vagy több) forintos fogszabályzót oda tegyenek elé. Nem fogod megbánni.
Gondolj arra,hogy mennyivel szebb leszel utána! Most 4 évig lehet hogy csúnyább,de utána 40évig szebb!
Ha pedig ennyire nem vagy megelégedve a külsőddel,akkor változtass:
Menj el fodrászhoz,vágass magadnak új frizurát és az variáld naponta csatokkal, hajpántokkal. Ha lehet szemüveg helyett csináltass kontaktlencsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!