Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Jogosan sokallom ezt az összeget?

Jogosan sokallom ezt az összeget?

Figyelt kérdés
Átlagos emberként elmentem egy fogászati magán klinikára. A fogorvosom javasolta egy nehéz helyzet miatt. Hát már nagyon bánom. A konzultáció ingyenes volt.Viszont készült egy felvétel. Tudtam, hogy ez 15 ezer körül lesz. Mondtam a hölgynek küldje át. Azt mondta csak kimásolni tudja. 25 ezer ft-om bánta. Még vissza kell mennem árajánlatot kapok. Erre azért kiváncsi vagyok, bár már most tudom, hogy menekülök ahogy tudok. Véleményetek?

2023. jún. 10. 21:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez reális ár. Én jártam magán orvoshoz évekig(fogszabi), és már a drágulások előtt 15 ezer Ft volt.
2023. jún. 10. 21:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Januárban 7.000 volt a panoráma, és a megadott e-mail címre rögtön küldik a felvételt.

Sima felvételért 25.000 nagyon sok.

2023. jún. 10. 21:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk "csak" 8.000 ft a panorámaröntgen, ellenben 11.000 ft a konzultáció. Szóval ilyen árak vannak fogászatokon. Tanulság, hogy legközelebb érdemes előre utánanézni az áraknak, ha mész bármilyen szolgáltatást is igénybe venni, hogy ne érjen meglepetés.
2023. jún. 10. 22:04
 4/5 A kérdező kommentje:
Én utána néztem az áraknak. Egy régebbi panoráma felvetelem volt is. Nem akartam okoskodni amikor azt mondták mostani kell. Aztán a pultnál mondtam a hölgynek szeretném ha elküldené e-mailben. Azt mondta csak kimasolni tudja. Még nem fizettem mert kapok egy árajánlatot. Tehát egyszer még megyek. Most itthon nőtt meg a fejem, hogy ez túl sok. Meg miért nem tudja e-mailben elküldeni? 10 ezer Ft a kimásolas? Amire nekem nincs is szükségem, hogy külön eszközön legyen? Hát azt hiszem ezt jól eltoltam.
2023. jún. 10. 23:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Az egészségedre sokalod a pénzt?

Szerintem semmi.

2023. jún. 11. 22:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!