Magánfogászaton miért nem adnak számlát?
Figyelt kérdés
Apukám nemrég elkezdett járni egy magánpraxisba hogy végre rendben legyenek a fogai. Múltkor elkísértem, és még ő említette hogy már későn jutott eszébe, de előtte lévő alkalommal számlát nem kapott. Ezen az alkalmon meg mikor megkértük a recepciós/asszisztenst (azért írom így, mert nincs állandó recepciós hanem az éppen szabad asszisztens csinálja a repis dolgokat) és a nőci elkezdett ott hebegni habogni hogy az nem lehetséges.2023. jún. 6. 12:31
11/12 anonim válasza:
Én fodrásznál sem kaptam életemben számlát, pedig voltam már egy párnál. Mégsem feltételezem, hogy mindegyikük adót csal, csak hiába kapok papírt, nem tudok vele mit kezdeni. Ugyanez a felfogás lehet abban a magánrendelőben. Én is magánban vagyok amúgy fogorvos, mindig megkérdezzük, hogy el tudja-e számolni pl egészségpénztári kártyára, ha nem, akkor csak akkor adjuk oda, ha külön kéri, de meg van írva, le van dokumentálva, ettől nem kell félni. Amúgy soha senki nem kérte még, akárhányszor odanyomtam a kezükbe, visszaadták, ezért szoktam le róla.
12/12 anonim válasza:
11! Igen? És ha reklamálsz, hogy kontár munkát végzel, de számla nincs, kihez mész panaszkodni? Le is tagadják, hogy ott voltál egyáltalán! Számlát az ember mindig tartsa magánál. Boltban sem lehet anélkül reklamálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!