Szerintetek visszaesik most a kereslet a magánfogászati ellátásokra?
Figyelt kérdés
1 év alatt 30%-nyit emeltek, az emberek megélhetési költsége csak élelmiszereket nézve a duplájára nőtt, minden nagyon drága lett.
Nyilván van az a réteg, ahol nem számít, de rengeteg átlag, kispénzű ember is járt magánba, "mer' az jobb".
Köztük én is, de most sokat jelent egy 25ezer ft-os általános felülvizsgálat + fogkőleszedés is.
2022. szept. 18. 08:46
A kérdező szavazást indított:
igen, visszaesik a kereslet
visszaesik a kereslet, de fedezik az áremelésből
nem esik vissza a kereslet, és jóval többet kersnek majd
nem esik vissza a kereslet, kb a pénzüknél lesznek
10 szavazat
1/3 anonim válasza:
Nem hiszem. Átlag keresetű vagyok, ugyanúgy eljárok magánba továbbra is. Ennyi az ára és kész. Nem iszok, nem dohányzok stb ennyi luxust hagyj engedjek már meg magamnak
2/3 anonim válasza:
Én azt vettem észre, hogy ha válság van az egészségügyben egyből meglátszik. Nyáron háromszor próbáltam foglalni időpontot nőgyógyászhoz, de nem kaptam, mert nem sürgős. Szóval kénytelen voltam magánba menni.
3/3 anonim válasza:
Fogorvoshoz nem jár hetente az ember. Még ha a "jobbak" közé tartozol is, és félévente mész ellenőrzésre, akkor az a fogkőleszedés meg egy-két tömés bele fog férni akkor is, ha pár ezer forinttal drágább.
Amit el tudok képzelni, hogy akinek fogpótlás kell, ami költségesebb, az emiatt elhalaszthatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!