Bemenjek így dolgozni?
Ha rossz a közérzeted, eléggé adja magát, hogy így ne dolgozni menj, hanem ügyeletre. Az általános - influenzaszerű - tünetek nagyon komoly gyulladás jelei, ami mihamarabbi beavatkozást kíván. Ha nem transzplantációs sebész vagy, akkor hidd el, nincs olyan fontos munkád, hogy ne tudjanak nélkülözni egy pár napra, amíg rendbe nem jössz.
Azt, hogy ezt egy fogorvos nem tudja megcsinálni, egyáltalán nem tudom értelmezni, ez egy teljesen általános fogorvosi kompetencia, hidat leszerelni és kezelni az alatta lévő fogat. Ezt, mint fogorvos írom, dolgoztam körzetben 5 évet, minden héten volt ilyen esetem. Hát nem örvendtem persze, mert nagy munka leszerelni egy hidat és az esetek 99 %-ban soron kívüli esetek az ilyen betegek, de a munkánk része. A tb nem finanszírozza, tehát elméletben fizetős a leszerelés, de erre majd ott rákérdezel. Azért legyen nálad pár ezer forint. A mai nap, ha nincs más, akkor háziorvosi ügyelet, hétfőn meg irány a fogorvosod. Nem ajánlom, hogy ezzel szórakozz, egyrészről egy ilyen állapotban az antibiotikum feltalálása előtt halálos volt (csak hogy értsd, mennyire súlyos a helyzet), másrészről a fogorvos jogosan fogja gondolni, hogy ha dolgozni el tudtál menni, hogy nincs is akkora baj, viszont igazolást visszafele adni nem tud, ezért mindenképpen érdemes egyben az ügyeletet is meglátogatni.
szurd ki proláld meg genny jön meg vérzik akkor kijött
Dalacint irják mindegyik fogorvos
Gyökér kezelés ideget távolítják el:) sok sikert hozzá
3 hónap mire kérsz Időpontott
:@@@ undoríto dolog:@@@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!