Bemenjek-e dolgozni maszkban, ha feldagad az arcom a fogam miatt?
Betömték ma egy fogam, ami nem fájt, csak lyukas volt. Estére nagyon megfájdult, kicsit duzzadt is lett az arcom. Bevettem fájdalomcsillapítót, most jobb.
Ha csak fáj, akkor bemenjek dolgozni és várjak pár napot, hátha elmúlik? Ha duzzadt is az arcom, akkor beveszek fájdalomcsillapítót és felveszek maszkot, hogy ne látszódjon és délelőttre bemegyek dolgozni, utána megyek a fogászatra, úgyis csak délután vagy rendelés, szerintetek megfelelő ez így? Vagy nem szoktak az emberek ilyen probléma mellett bemenni dolgozni?
Tegyél rá jégzselét, öblögess kamilla teával.
Nyugodtan menj maszk nélkül. Mikor nekem a bölcsességfogam durrant be és feldagadt az arcom, én is maszk nélkül volt, az embereket is így szolgáltam ki. Nem kell ezt szégyellni, de ha neked könnyebb, mert szégyelled, akkor vegyél maszkot. A te döntésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!