Ha egy bizonyos szintig kinyitom a szám, fáj az összes fogam egy pár pillanatra. Ez mitől lehet?
Szóval annyi a lényeg, hogyha "nagyra" nyitom a szám az egész fogsorom végig hírtelen fáj egy két pillanatig és elmúlik.
Mosom rendesen a fogam minden egyes nap.
Sulival megyünk fél évente fogorvoshoz és megkérdeztem, hogy mitől lehet(mert annyit mondott, hogy elkezdtek a hátsók szuvasodni), mert én figyelek a száj higiéniámra. És, hogy esetleg lehet azért, mert az elmúlt időszakban valamiért elkezdtem szorítani az állkapcsomat? (mert így volt, de próbálok leszokni, nem tudom miért szoktam rá)
De gúnyosan kicsit nevetve mondta, hogy hát ezt mindenki csinálja és attól nem kezd szuvasodni, és körülbelül ennyi volt a szakmai tanácsadás.
Próbáljak meg egy másik fogorvost is? De elsőrészt érdekelne ki tud valamit erről a problémáról, vagy esetleg volt-e ez mással is.
Előre is köszönöm!
A szuvas fogakat szakszerűen el kell látni
Igen, lehet, hogy csikorgatod éjjel a fogaid, erre lehet sínt csináltatni
Bölcsességfogak is bezavarhatnak, egy röntgen jó lenne
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!