Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Létezik, hogy valakinek ne...

Létezik, hogy valakinek ne legyen fogköve?

Figyelt kérdés
Nekem még sosem szedték, de nem is mondta az orvos, hogy kéne. 19 éves vagyok, évente járok kontrollra. Vagy lehet, hogy van, csak nekem kéne szólnom, hogy szedjék le? Fogaim belső fele kicsit barnás, de nem vészes, csak az íny mellett.
2023. máj. 14. 18:23
 1/3 anonim ***** válasza:
12%
19 évesen még senkinek nincs fogköve, legalábbis nagyon ritka. Nekem még 30 évesen is azt mondta a doki, hogy ha akarom, leszedheti a fogkövet, de annyira jelentéktelen mennyiség, hogy nem is érdemes nekikezdeni.
2023. máj. 14. 18:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Ez érdekes, mert a kortársaimmal beszéltem erről, és ők rendszeresen mindimum évente járnak.
2023. máj. 14. 18:46
 3/3 anonim ***** válasza:
62%
Én huszonéves vagyok, de nekem màr többször is volt fogkőleszedésem. Egyik helyen magàtól mondta a doktornő hogy van fogkövem és leszedi , màsik helyen viszont nem mondta az orvos hogy van, vagy hogy lekéne szedni én mondtam hogy esetleg letudnà szedni a fogkövet? ( Engem zavart mindig piszkàltam a nyelvemmel) egyből mondta hogy persze és le is szedte. Úgyhogy szerintem embere vàlogatja ,lehet neked is van csak nem mondja , szerintem kérdezz rà az a tuti.
2023. máj. 14. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!