Fogfehérítés? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Karácsony körül veszik le a fogszabályzómat, és félek, hogy utána foltos lesz. A fogorvosok azt mondják, hogy ha lekaparják aztán szépen, akkor nyoma se lesz, és más fogorvosok egmyástól függetlenül, hogy semmmi pénzért nem csinálnának fogfehérítést, ezoké. DE!
vannak ezek a boltban kapható fogfehérítő krémek. a 200 ft- a 8000 ft ig..
Tapasztalatok ezekkel kapcsolatban? Az sem lenne baj, ha mondjuk nem csak foltos nem lenne, hanem gyönyörű fehér..:$$ Köszönöm!
Van dmben fogfehéritő por,nem is drága sokáig kitart.(Natúr)
Használ,legalábbis én tanusithatom :)
kérdező, miért mondják a fogorvosok, hogy a fehérítés nem jó?
első válaszoló: a dentomin fogporra gondolsz? én is ismerem, szeretem :)
Amikor leszedik a fogszabit eleve kifehérítik azzal, ahogy lecsiszolják a ragasztót, szép lesz, ne félj.
Ami még használ: citromos, vagy epres dörzsölés, szódabikarbóna. (De ezekkel vigyázz. nem szabad túl sürün használni.)
Egyébként ma már szinte minden fogkrém tartalmaz fehérítö összetevöket...
Tudom, de azok nem érnek semmit szinte.. És nem moshatok fogat akármilyennel, mert a fluorostól kisebesedik a szám
-.-" tiszta cink, úgyhogy csak ilyen gagyi mézes citromossal nyomulok, vagy elmex-szel.
Amúgy kedves egyk válaszoló, nemtudom az órát.
A 80000 egynéhány ezer forintos fogfehérítésre gondolok, hogy arra mondják, hogy nem csinálják meg, mert anniyra tnkreteszik a fogat, meg annyira lemarják a zománcot, hogy meg sem éri..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!