Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Milyen érzés a gyökérkezelés?

Milyen érzés a gyökérkezelés?

Figyelt kérdés
2010. okt. 9. 15:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha elérzéstelenítik, akkor semmilyen. De ha már elhalt a fog, akkor nem kel szuri, de akkor sem érzed.
2010. okt. 9. 18:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Kiegészíteném: ha elérzéstelenítik és az jól sikerül.

Nekem már volt olyan, hogy az utolsó lépcsőt (ideg kiszedése) "megéreztem" alaposan, pedig addig semmi.

2010. okt. 9. 20:00
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

így van, elvileg semmit nem szabad érezni.

Nekem maga a györkértömés fájt egyszer-kétszer, amikor benyomta helyére.

2010. okt. 9. 20:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Na akkor leírom én is a tapasztalatom. Tegnap voltam fogorvosnál 1 éves begyulladt lyukadt foggal, kaptam érzéstelenítőt, de nem használt. Most én nem akarom az ördögöt a falra festeni, de ha gyulladásos fogról van szó, készülj fel a legrosszabra, mert az én fogorvosom egész keze tiszta vér volt, amikor kb 1 óráig szobrászkodott a pofámban+idegkitépés, és azt kell mondanom, hogy senkinek se kívánom. Aszem kiköptem pár liter vért, a fogorvos is nagyon csúnyán nézett, szóval ha van rá lehetőség, inkább az altatógázt kérjétek. Ezek az előzmények, a gyökérkezelésem holnap kezdődik, majd megírom a tapasztalataim:(
2010. okt. 20. 22:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Gyökérkezelés, nesztek a tapasztalatom, mert megígértem. Az olvasottak szerint reménykedtem, hogy nem fog fájni, de tudjátok mit? Ezt már fájdalomnak sem lehet nevezni, annyira durva érzés, majdnem beájultam. Persze lehet, hogy mert volt a lyukban lepedék, hiába tisztogattam óvatosan a tükör előtt, ez a cenobita ge...i talált benne és elkezdte a tűvel cseszegetni én meg alig tudam magam kontrolálni, majdnem lerúgtam a k...rva lámpát, annyira rossz volt...és nem hasonlatnak szánom ezt, tényleg így volt.. Rövidebb volt, mint az első alkalom, viszont 10-SZER fájdalmasabb. Senkit sem akarok ijesztgetni, lehet, hogy nem mindenki megy olyan későn, hogy ennyire rossz legyen, de nem túlzok, ha azt mondom, hogy gyilok. Legközelebb jövő hét kedden megyek, állítólag az nem lesz ennyire fájdalmas. Majd megírom.
2010. okt. 21. 17:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Mint ígértem, itt vagyok újra, nem tagadom, jelentősen enyhült a fájdalmam, de a 3. nap a gyökérkezelésből megint haláli volt. Megint kapargatta az idegeimet vagy 5 percig, ráadásul leszólt, hogy ne játszam meg magam, mert hogy még nem tart ott és nem fájhat. A többit már le se írom, a szokásos fájdalom a javából, de legalább nem kellett sokáig bent lennem. Még lesz 1-2 kezelésem, de aszem ennyi elég belőlem. Szeressük a fogorvosokat.
2010. okt. 30. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!