Nagyon el vagyok keseredve,csomókban hullik a hajam.A hajmosásokra rá szoktam számolni a sírást is újabban. Jelenleg a góckutatás fázisában vok, viszont a fogorvos mivel nincs fájdalmam 3 hét múlva fogad csak.Valaki tudná értelmezni a rtg képemet?
hacsak nincs brutalis foggyulladasod amitol mar nem csak a hajad hullana hanem nem kapnal levegot es lazas lennel meg minden, felesleges a fogorvoshoz menni.
a hajnovekedest meg egyebkent hormonok folyasoljak be, nem pedig foggyulladas.
Vervetel, vizeletminta kellene legelsosorban...
4
De hallottam gockutatasrol, es ezert irtam hogyha nincs brutalis foginygyulladasa vagy valami hasonlo, akkor verkep/vizeletminta legelsosorban.
Legyen prioritas.
Mert akkor mehetunk sorba az alacsonyabb prioritasu "gockutato allomasokhoz" is, menjen el Indiaba ahol kimaszirozzak a labujjaibol a salakanyagot pl. vagy menjen gasztroenterologiara lehet hogy reflux-a van, menjen csontkovacshoz lehet a nyakaban van valami izom meghuzodva, meg lehetne itt hulyebbnel hulyebb otleteket adni.
De ez ilyen magyar hulyeseg, sok magyar azt gondolja hogy annyi minden a foggyulladasbol van, skizofreniatol kezdve hajhullasig ami azt mondom oke, de ahhoz brutalis foggyulladas kene amitol be is lazasodsz mar meg ilyenek, nem egy hetkoznapi gingivitis rossz szajhigienia miatt. Es igen, volt mar ilyen kerdes hogy foggyulladastol lehet-e skizofren valaki es sokan irtak hogy igen, es fel is voltak szavazva.
Csak fogtam a fejem.
En hollandiaban elek, es az egyik ilyen magyaros dolog amit nagyon nem ertenek meg igy en sem - bar ez amerikaiaktol hallottam - hogy a legkonditol megfazol.
Texasban meg Arizonaban dogivel nyomatjak a legkondikat, es nincsenek megfazva szinte egyaltalan.
Nekem mindegy mit csinaltok, ha hajhullas okat egy enyhe foginygyulladasra akarjatok fogni ahelyett hogy celszerubb vizsgalatokra mennetek el, meg gockutatas, legyen, en csak probaltam otletet adni. Sok egeszseget.
Ez igy mar sokkal jobban hangzik mint egy sima fogorvos!
Esetleg menj borgyogyaszatra is szerintem.
Nekem kihullott az egész hajam gyerekként..
amalgám tömésem volt és mint kiderült érzékeny vagyok rá. Kb egy év volt mire rájöttünk.
Esetleg neked nincs amalgám tömésed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!