Tasak az ínyen? Milyen jelei vannak?
Nem külsőre hanem, pl rossz szájíz, stb.
Októberbe azt mondta a körzeti orvos hogy tasak van az ínyemen, de én nem látom, nem csinált vele semmit.. viszont ha eszek utána rossz ízt érzek a számban, ha cigizek, olyan keserű azon az oldalon hogy a hányinger kerülget. Valamint jobb oldalt zúg a fülem folyamatosan. Ez a tasak miatt lehet? Nincs rossz fogam, panoráma röntgenen voltam tavaly szeptemberben. 2 hét múlva kaptam időpontot maszekhez, de már addig megbolondulok elviselhetetlen. Vettem Curaseptet, Phlogosolt, Gingisolt, cserszömörcés szájvizet, semmi nem használ, nem fáj csak az az íz megőrjít. Öblögettem sós vízzel, utána fél napig borzasztó sós íz volt a számba. Ha édeset eszek, akkor meg édeset érzek ott a jobb oldalon ahol mondta..hiába mosok fogat, nem múlik. Ki vagyok teljesen tőle
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!