Nagyon erős szájszag, ami messziről érezhető, hogy szüntethető meg?
Ugy, hogy valami problemaja megiscsak van. Altalaban vagy fogaszati vagy gyomor.
De a fogaszati gyakoribb.
Pedig a mit lehet tenni első lépése a kiváltó ok megtalálása, ha nem tudod az okát nehéz ellene bármit tenni.
Az egész szobát betöltő rossz leheletre nekem a nyitott gyomorszáj a tippem, de mivel orvos nem vagyok, ezt csupán arra alapoztam, hogy a fogkő, dohányzás okozta rossz lehelletre nem jellemző, hogy az egész szobát betölti, a gyomorból visszaáramló gőzök minden lehellettel jelentős szaganyagot juttathatnak a levegőbe.
Régi probléma, vagy újabb keletű?
Anyukámnak rothadó fogtő volt az oka, amit nem lehetett látni. De bejutott oda neki valami baci és elkezdte zabálni a csontját és a fogínyét. Szóval csak mert nincs valakinek lyukas foga simán lehet fogproblémája.
Előttem szólók már mondtak mást is, innen el tudok indulni valamerre
De ha az illető rendszeresen jár fogászatra, fogkő leszedésre, ha felmerül a szuvasodás azonnal betömik, akkoris létezhet, hogy nem venné észre a fogorvos? Nem újkeletű a probléma és a szájhigiénét mindig meg is dicsérik, tehát tényleg nem értem, hogy lehet ez az egész helyzet.
Mindenkinek köszönöm a hozzászólást, de nagyon sötéten látom a dolgokat.
Tudom, hogy sok helyen a refluxot emlegetik, dehát a reflux sok más tünettel együtt jár. Se gyomorégés, se fájdalom, de visszaáramlás érzés nincs... hogyan lehet ez mégis?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!