Egy olcsóbb 200 000 forint körüli implantátum miben rosszabb, mint egy 500 000 feletti?
Nem olyan tartós? Vagy milyen probléma lehetne vele?
Kihúzták egy fogamat hátul (6-os nagyörlő), és még ebben az évben szeretném pótoltatni.
A klinikán, ahová járok több féle implanttal dolgoznak. Nekem a doki úgy magyarázta, hogy mindkettő megteszi a szolgálatot, de az egyik olyan, mint autóban egy opel, a másik meg mint egy ferrari.
Na jó. Ezt értem. De ez miben nyilvánul meg?
ALPHA neo implantátum (240 000Ft)
Vagy:
ZYGOMA implantátum (550 000Ft)
Zygoma az teljesen más, máshova is kerül az implant és teljesen más az indikációja. Nem fogsz olyat kapni ha 1 fog hiányzik.
Igazából szerintem ez egy olyan dolog amit nehezen tud egy páciens kiválasztani mert nem ért hozzá. A korona készítésénél egy alacsonyabb árfekvésű implantátumra olcsóbb lesz a szükséges alkatrész is. Van egy ilyen financiális része és vannak olyan dolgok amik inkább az orvos preferenciája, jobban szereti mondjuk a másik típusú implantátumot vagy arra a koronát készíteni, de végül ez a páciens döntése, ő azt csinálja amelyiket választod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!