Miért fáj a fogorvosi beavatkozás akkor is ha kapok érzéstelenítőt?
Ez maximum erősen gyulladt fog gyökérkezelése/húzása esetén történhet meg.
Léteznek idegölő szerek szóval van rá megoldás de minek fizetnél pluszba és tolnád ki a kezelést ha 2-3 Lidocainnal kibírható a beavatkozás?
Tudom, hogy a kérdés viszonylag régi, de szeretném az én tapasztalataimat is leírni, hátha segítek valakinek.
Nekem most húztak harmadjára fogat/fogakat. Az első, ahol hármat húztak egyszerre (abból egy bölcsesség fog volt íny alatt) meg sem kottyant.
A másodiknál, ahol egy fogat húztak viszont nagyon fájt, pedig kaptam injekciót, csakhogy az a fog nagyon gyulladt volt. Tehát ahogy előttem írták, igen, sajnos a gyulladt fogat nem lehet teljesen elérzésteleníteni. :(
Most, a harmadik sem fàjt. Általában csak érezni és hallani a csont recsegését, ami persze kellemetlen, de legalább nem fáj. :) sajnos túl kell esni rajta, vagy így, vagy úgy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!