Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogtömés után lehet alkoholt...

Fogtömés után lehet alkoholt inni?

Figyelt kérdés
Ma tömték 11 körül a fogam de kaptam érzéstelenítőt is, most viszont szülinapon vagyok szabad innom alkoholt? A lidocain miatt kérdezem

2023. márc. 14. 20:32
 1/6 anonim ***** válasza:
82%

Én a múlt héten voltam fogtömésen, estefelé. A kezelés után kérdeztem a dokit, hogy lehet-e enni-inni... Azt mondta, lehet, akár azonnal is.

Nálad meg eltelt jó sok óra.

2023. márc. 14. 20:38
 2/6 anonim ***** válasza:
82%
Ha nem szedsz gyógyszert, akkor nyugodtan ihatsz alkoholt. Az érzéstelenítő már rég kiürült a szervezetetből.
2023. márc. 14. 20:38
 3/6 anonim ***** válasza:
87%
Lehet hisz azt nem kell rágni.
2023. márc. 14. 20:39
 4/6 anonim ***** válasza:
83%
Illik addig várni, még kikászálódsz a kezelő székből.
2023. márc. 14. 20:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha nem haragszotok nagyon, összegezném a válaszokat: természetesen nem buzdítunk alkoholfogyasztásra, de ha a szülinap miatt nagyon muszáj, hát legyen, mértékkel... De ha aggódsz emiatt, akkor ne igyál alkoholt. Jó szórakozást! :)
2023. márc. 14. 21:03
 6/6 anonim ***** válasza:
A lidocain amilyen gyorsan hat, olyan gyorsan megy. Pár óra alatt kiürül.
2023. márc. 14. 23:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!