Kihúzatnátok egy problémamentes fogat, csak mert…?
Január első hetében iszonyatosan bedurrant az egyik bölcsességfogam, de annyira hogy SOS kihúzattam hajnalok hajnalán egy magán dokinál (államiból elzavartak azzal 2.-án, hogy majd 6.-án lesz szájsebészet, akkor jöjjek vissza😆) mert már halni készültem.
Csináltak panoráma röntgent, igencsak szükségszerű volt a húzása, de ez számomra nem is volt kérdés.
Viszont a doki úgy lazán megemlítette, hogy nemsoká kihúzza a másikat is. Kérdeztem, hogy úgy látja, azzal is lesz problémám a közeljövőben? Nem részletezte, de az volt a válasz, hogy igen.
Kicsit szürreális nekem, hogy csak úgy random besétáljak és kihúzassak egy teljesen problémamentes fogat, de mégegyszer biztosan nem szeretném átélni ugyan azt a fájdalmat főleg ilyen mindennemű orvosi ellátás szempontjából lehetetlen időpontban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!