Házi foghúzásnál érzéstelenítő módszerek?
A mamám szerint a pálinka vagy a máktea volt régen a szokásos. A mákkal az a baj hogy több hónap még mire gubósodik (nem tudom kibírom-e még azt a 3 hónapot) a pálinka meg annyira nem erős fájdalomcsillapító szerintem. Egy barátom szerint viszont a dinitrogén oxid is jó lehet (az van a habpatronban) de az meg elvileg csak nagyon rövid ideig hat.
A barátom húzná közben ki a fogam, mert nincs tb-m és így a dentálhigiénikus a múltkor hazaküldött. Valakinek bevált módszere van erre esetleg?
Azt vágod, hogy a TB havi 7ezer forint?
Egy üveg pálesz 2ezer környékén, de még a habpatron is 1500 körül van.
Ráadásul a fogorvos nagy eséllyel meg tudná csinálni húzás nélkül is, vagy ha mégis húz, emberi módon tenné és pl nem törné bele, ahogy nagy eséllyel a haverod fogja.
Kvára rossz ötlet amit terveztek.
Százezres tétel lesz, ha nekiálltok kibarkácsolni a fogad, hidd el. Nem beszélve arról, hogy a pápába beleszakad a szó a Vatikánban, mert odáid hallatszik majd ahogy üvöltesz. Szerinted miért volt vállalási módszer a fogak eltávolítása?
Most azt hiszed, olcsón megúszod házilag, és hidd el, megértem a helyzeted, de nem értesz hozzá. Ájuldozni fogsz a fájdalomtól, vérzik, szilánkosra törik, lenyeled, és ha nem szakít fel balamit véletlenül odabent, még mindig ott tartunk, hogy egy szilánkosra törött fogdarab van a szádban...
Mivel húzná ki a haverod? Fogóval? Az másra tényleg nem jó, mint hog, összeroppantsa és 20 darabban kelljen kiszarnod amit a fájdalomtól lenyeltél... Szóval ebből drága számla lenne a sürgősségin, plusz utókezelés..
Számlát írhatnak a sürgősségin az nem gáz, mert kifizetni nem tudom. Szóval nem lehet drága. A nincsből nincs mit elvenni..
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!