Raktak be már valakinek ilyet a fogszabályzójába?
a kép a rugóról ami előretolja az alsó állkapcsomat: [link]
Baromira fáj.Ha volt valakinek akkor hogy élte túl?Ilyennek csajozni sem tudok...Azt mondták hogy kb. az átlag a 2-3 hónap aztán kiveszik.
Egyébként nem látszik ennyire csak ha nagyon nevetek vagy ha így kirakom.De kajálni nem nagyon tudok még vele.
Gondolom a smárolást most felejtsem el egy időre...

basszus, hamarosan nekem is lesz fogszabcsim.
hát, figyu, azokat a csajokat messziről kerüld, akik mágnesként vonzanak.
Ezzel a szarral a számban vasembernek érzem magam :D
Pedig pont most jöttem volna össze egy csajjal de így nem merek elé állni. :(
(remélem nincs olyan csaj akinél egy marha erős mágnes van ;))

ari vagy. inkább ez csattogjon, mint pár év múlva egy kivehető protkó.
max. döcögős útra nem viszed a csajod ;)
Milyen jó hogy itt kisírhatom magam :)
2 napja nem járok suliba azért mert marhára fáj...
ilyen depis még sose voltam de az tartja bennem a lelket hogy 4-5 hónap múlva remélhetőleg kiveszik. :D

wtf ez meg hogy?
Én is akarok fogszabályzót de ilyet még nem is láttam.
Ez miért kell? Mit mondott a doktor?
Annyit tudnod kell hogyha te is olyan szerencsétlen vagy mint én és pár társam csak akkor kapsz ilyet. ;)
Egyébként a fogszabályzó ami nekem van az a legdurvább azt mondta a dokicsaj.Ez fáj a legjobban és ez a legszarabb minden szempontból de jó erős úgyhogy állítólag ez a "lengéscsillapító":D 3 hónapon belül kint lesz a számból.
Ez meg arra van hogy jó gyorsan előretolja az alsó állkapcsom.Ez a leggyorsabb megoldás de ezt csak pár esetben használják.

wwhhhhááááááá,de megijedtem ettöl a képtől,te jó isten!!:s
azt a 2-3 hónapot bird ki csajozás és smárolás nélkül,mert ezzel úgyse lesz nagy sikered,sikitófrászt kapna a csaj is,ha meglátná ezt a szerkezetet a szádban!
Viszont ha kiveszik,bátrabban fogsz már csajozni is,kitartás!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!