Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Át tudok jelentkezni egy...

Át tudok jelentkezni egy másik orvoshoz,ha elmondom a problémát?

Figyelt kérdés
Ahova tartozunk családommal fogorvos egyszerűen a doktornő nem szeret dolgozni.Ez azt jelenti,hogy hónapok múlva ad időpontot.Ha oda kerül a sor,akkor rosszul töm fogakat.Nekem is betömött egyet,és ha ráharapok ugyan úgy fáj,mint előtte,mikor lyukas volt.Pénzem/pénzünk nincs,hogy magánba menjünk...magánban meg aztán arra mennek,hogy minél több pénzt lehúzzanak az emberről.
2023. márc. 3. 19:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2023. márc. 3. 19:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mitől húzna le a magánfogorvos? Gondolod, hogy csak azért tömi be több fogadat, hogy többet fizess?
2023. márc. 3. 20:02
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

egy betegjogi képviselőt keress meg, az sztk-ban ki van függesztve a neve..

Amúgy a fogorvos is ember, elhagyta a pasija.

2023. márc. 3. 20:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Amennyiben egy másik orvos befogad, úgy igen, átjelentkezhetsz.

Én is hónapokra adok időpontot, rendelési időm csurig meg van töltve betegekkel. Ez a magyar eü, nem azért vannak hónapos várólisták, mert senki nem akar dolgozni, hanem mert sokkal több beteg van, mint amennyi orvos kellene. Ha meg nem jó a tömés, vissza kell menni. Veled még nem fordult elő, hogy valami a legnagyobb igyekezet ellenére sem sikerült jól?

2023. márc. 3. 21:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Egyébként körzetes és magán fogorvosként is mondom, hogy így ezt a konkrét problémát ne vázold fel, mert ha nem olyan doktornőről van szó, aki még a szakemberek között is hírhedt, a választott orvos első dolga az lesz, ha egyáltalán felmerül benne a befogadás lehetősége, hogy felhívja az illetőt, hogy mit lehet tudni rólad.

Egyébiránt a környező kollégáim is hónapokra adnak időpontot, én még baráti vagyok azzal, hogy április végére van 1-2 délelőttös szabad hely (az estiek pillanatok alatt betelnek), több kollégám májusra vagy akár júniusra ad. Mindenki maximális kapacitáson dolgozik, az új finanszírozási rendszerrel nettó veszteség üresjáratokat tartani, pláne szabira menni.

Jobb lenne, ha azt mondanád, hogy valamilyen személyes ellentét van, mert ezek a szubjektív kritikák nem állják meg a helyüket.

2023. márc. 4. 09:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Magánorvoshoz járok, jellemzően 4-6 hétre tud időpontot adni, ha nem akut problémával keresem, hanem pl. egy régi tömés cseréjével.
2023. márc. 5. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!