Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egy adott szakrendelőn belül...

Egy adott szakrendelőn belül ahol egyszerre több pszichiáter is dolgozik, át tudok jelentkezni másik orvoshoz?

Figyelt kérdés

Nem érzem úgy hogy együtt tudnánk "dolgozni" a jelenlegi dokimmal én meg gyógyulni szeretnék. Nem is próbál megérteni.. stb elég flegma stílusa van.

Nyílván nem szeretnék nagy port kavarni az ügyben, csak szép csendben átjelentkeznék egy másikhoz. Ezt jogilag megtehetem?

2021. szept. 21. 18:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze, szabad orvos választás van.
2021. szept. 21. 18:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmi akadálya , meg sem kell indokolnod , csak avval az orvossal kell előbb megbeszélni akihez akarsz menni , az aztmondja ok és akkor jó
2021. szept. 21. 18:21
 3/5 anonim ***** válasza:
8%
Nem valószínű, hogy az egy rendelőben dolgozó kolléga vállal, mert megharagudna rá a másik. Nem okozhatsz ilyen konfliktust a saját problémád miatt. Keress orvost messzebb.
2021. szept. 21. 18:35
 4/5 A kérdező kommentje:
Persze majd azért meneküljek magánba mert Ők durci murci.. miből fizessem ki? Az előző kettő válaszoló megmondta hogy át lehet menni. Amúgyis csak 2x voltam idáig az unszimpatikus orvosnál.. nem hiszem hogy bárki zokon venné. Még Ő is el akart zavarni a legutóbb.
2021. szept. 21. 18:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Elvileg igen.

A gyakorlat, már egy másik kérdés.

2021. szept. 21. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!