Dr. Soltész Zsófia fogorvosról (XIV.ker.) vélemények, tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Dr. Soltész Zsófia fogorvosról (XIV.ker.) szeretnék véleményeket kérni. Gyökérkezelés, tömések lennének terítéken.
Köszönöm!
2023. febr. 26. 21:43
1/3 anonim válasza:
Szia, nekem kezelte a fogamat, profi szakember, csak dicsérni és ajánlani tudom.
Az árak természetesen magasak, ezt mindenki maga dönti el, hogy megéri e egy megbízható fogorvost megfizetnie. :)
2/3 similabda válasza:
Nekem nincs jó véleményem az orvosnőről. Konzultációs díjat kért, ami a váró árlistája szerint 5000.- Ft, de már bent 10.000.- Ft-ot kért azért, hogy megmutogatta a felvételeket, hogy ő milyen jó fogorvos. Előtte pedig meghatározott helyen kellett röntgenfelvételt készítenem, ami 14000.- Ft-ot tett ki. Ennyi pénzt adtam ki a semmiért, mivel végül máshova mentem, az ő ajánlata helyett (45000.- Ft/ másfél hónapi várakozás), szívességből leszedte a zavaró élt a fogamról.
3/3 anonim válasza:
Az egyetlen pozitívum, hogy időpontfoglalás után felhívott, így még a látogatás előtt lemondhattam a foglalt időpontot. A foglaljorvost.hu-n leírtak szerint a legmodernebb technika és minden megtalálható a rendelőben, ezzel szemben a telefonbeszélgetés alapján egy egyszerű panorámaröntgenre beutalót küldött volna, amit külön helyszínen és időpontban kellett volna felkeresnem. Ez magánellátásban számomra elfogadhatatlan, ezért kértem az időpont törlését, amit nem akart elfogadni, és tolakodó, kioktató stílusban folytatta a beszélgetést. Így a legpozitívabb élményem az volt, hogy nem nála került sor a kezelésre. Csak csatlakozni tudok a Google negatív értékeléseihez, teljesen érthetetlen, hogy a foglaljorvost.hu-n miért csak jó értékelések vannak. Bár a kezelésre nem került sor, de a rendelő felszereltsége, valamint a doktornő hozzáállása és stílusa alapján senkinek nem ajánlom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!