Visszamaradott foggyökerem van. Meg fognak műteni. Meddig nem fogok tudni dolgozni?
Figyelt kérdés
Visszamaradott foggyökerem van. Meg fognak műteni. Meddig nem fogok tudni dolgozni? Sosem csináltak ilyet velem. Barátnőm és haverom szerint nem dolgozhatok mert hajolni sem fogok tudni. Milyen egy ilyen műtét félek tőle? Azt mondták enni is csak pépesett lehet pár napig2023. febr. 17. 12:46
1/6 Ypszilon1980 válasza:
Fogsz tudni dolgozni. A megterhelő mozgásokat pár napig kerülni kell, esetleg bedagadhat az arcod, lehet fájdalom, de nekem mikor szétcincálták a bölcsességfogam és bedagadt meg szájzáram volt, dolgozni tudtam. Mondjuk én péntekre, hétvégére időzítettem.
2/6 A kérdező kommentje:
Nekem nem kérdezték meg szerdára március 22re adtak időpontot és az egyik bal felső rágófogam ment szét :(
2023. febr. 17. 13:19
3/6 anonim válasza:
Egyáltalán, mi a munkád?
Nekem eszembe se jutott nem dolgozni menni, pedig nem volt egyszerű a kivétel, természetesen óvatosabb voltam bármit is csináltam, de amúgy, ment minden rendjén..
4/6 A kérdező kommentje:
Idén sajna ez lesz a második műtétem utálom hogy az alap bajommal meg semmit nem tudnak kezdeni a nőgyógyászaton. Ezért is boszant ennyire a dolog mert mást már rugtak ki sok táppénz miatt és nem szeretném hogy engem is. Mondjuk csak itthon maradni nagyon ritkán szoktam csak ha nem birom. De most a nőgyógyászati bajom miatt tegnap dolgozni se tudtam ugy begörcsöltem. Pedig ilyennel is elmegyek dolgozni de, hogy tegnap megmozdulni is alig birt nem hogy dolgozni menni. Tudják nem szoktam lógni meg ilyenek. Szinte mindig bent vagyok dolgozni csak idén esdig minden hónapra kijutott valami. Áprilisban is ismét nőgyógyászat. Szóval elegem is van mikor dolgozni akarok nwm pedig táppénzre menni. 3 műszakban dolgozok sajna emelnem is kell nehezeket meg sokat hajolnom ezért is kérdeztem mennyi lehet evvwl így dolgozni.
2023. febr. 17. 13:26
5/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat ha sikerült eliírnom remélem, hogy érthető mobilról kicsit nehezen tudok írni
2023. febr. 17. 13:28
6/6 A kérdező kommentje:
Munkám műanyag gyárban dolgozok 3 műszakban operátorként
2023. febr. 17. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!