Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mi okozta a fogínyemnél a...

Mi okozta a fogínyemnél a gyulladást?

Figyelt kérdés

Sajnos a 2 éves gyökérkezelt hátsó rágófogamnál a fogínyem begyulladt, és felszínén pedig halvány fehér folt volt látható, és fel is van dagadva a gyulladt fogínyem és a nyomásra érzékeny így a Cataflan volt hatásos.

De az érintett 2 éves gyökérkezelt fogamnál, a gyulladt vissza huzódott már mint a fogamról ,,lecsúszott egy kicsit". De a nem lazult meg a fogam és nem mozog szerencsémre.

Nagyon tartok a fogam kihúzásától mert nincs rá elég pénzem a fogpótlásra, ha a gyökérkezelt fogam kihúzásával lenne orvosolható a gyulladt fogínyem gyógyulása.

De az íny műtéttől még jobban tartok ha megkéne nyitnia a fogorvosnak a gyulladt fogínyemet, és úgy kitakarítani a fogam felszínét és a gyulladt ínyszöveteket pedig elvolítania mert nem olcsóbb ez a kezelés számomra.

#fogíny gyulladás régi gyökérkezelt fognál.
2023. febr. 11. 11:46
 1/3 anonim ***** válasza:
A legrosszabb amit tehetsz, ha csak halogatod. Ha minél előbb elmész, annál jobbak lesznek az esélyeid arra, hogy olcsóbban meg lehet oldani.
2023. febr. 11. 14:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Örülök ha Március 27-én tudtam időpontott kapni az olcsóbb maszek fogorvoshoz, mert az Állami fogászaton már nem igazán látnak el csak várólistát kapnék az ellátás helyett.
2023. febr. 11. 22:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Március utolsó hetében úgy is otthon leszek 1 hétig meg addigra már nem nagyon lesz Influenza járvány sem. Mert 1 hetett nem szeretnék Februárban hiányozni, mert Januárban sem hiányoztam az idén a munkámból.
2023. febr. 11. 22:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!