A vér lenyelése mennyire befolyásolja a széklet minta eredményét?
Figyelt kérdés
Délután kihúzták az egyik fogam. Minden jól ment, vérzett, ami normális. Estefelé volt időpontom a háziorvosnál egy másik ügyben. Azt mondta, hogy holnap vagy holnapután (de igazából amikor van rá módom) vigyek széklet mintát a laborba, hogy megvizsgálják. Elterelődött a szó, én pedig elfelejtettem neki említeni, hogy kihúzták a fogam és igaz, már nem olyan mértékben, de vérzik. Elgondoltam, hogy másnap elrendezek mindent, de eszembe jutott, hogy "sok" vért nyeltem és ez befolyásolhatja az eredményt. Várjam meg még eláll a vérzés? Ha megállt, mennyi idő múlva érdemes a széklet mintával foglalkozni?2023. febr. 8. 00:12
1/2 anonim válasza:
Ha széklet tenyésztés akkor nem gond. Ha széklet vér vizsgálat akkor igen.
Beszéld meg az orvossal.
2/2 Ypszilon1980 válasza:
Nem tudom milyen sürgős a dolog, de ha azt mondta, hogy amikor van rá módod úgy vidd a mintát, akkor várhatsz pár napot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!