Fogaimon fehér dolgok jelentek meg felül, ráadásul hátul, ahol nem rágók ott, olyan mintha egybe lenne olvadva a fogam és ilyen fehér, mi lehet ez?
Leszedhető? Mennyibe kerül?
A másik oldalt olyan mintha savas lenne a fogam, vagy mintha össze lenne olvadva, az mi lehet? Fehér de csúnya, nem tudom mi lehet. És ha hozzá érek olyan mintha nem olyan lenne mint a többi fogam, hiányozna róla a zománc.
Igen leszedhető. Attól függ maszekon mész vagy sztk-s dokihoz, utóbbi ingyenes. Helyenként változó az ár, az adott fogorvos oldalát kell megnézni, találkoztam olyannal aki csak 5000-ret kért, de általában 10-20 ezer, van ahol 30 ezer.
Másik gondod a sav károsította fogzománc, azzal sok mindent nem lehet ha már előrehaladott, de lassítani a folyamatot igen. Erre oda kell figyelned neked is a táplálkozással, szénsavas italokkal, fogmosással.
Sztk-shoz érdemes egyáltalán menni? Foglalkozik ilyennel? Mennyi idő egy ilyen leszedés és fáj?
Savas fogakkal annyit lehet csinálni úgy tudom, hogy rá epitenek ilyen vékony valamit, ami védi a fogat, és olyan lesz mint régen. De nem tudom annak mi a neve, de biztos kegyetlen drága.
Fogszabályzóm még attól lehetxhogy savasak a fogaim? Vagy minek hívják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!