Mit tudok kezdeni a fogaimon lévő fehér foltokkal?
Figyelt kérdés
3 hónapja fogszabis vagyok és az első fogaim alján elkezdtek megjelenni ilyen kis fehér foltok. A doki azt mondta ne aggódjak az csak a ragasztó,lekaparta tök jó volt..3 nap múlva megint visszajöttek...pár napja lepolírozta megint jó volt pár napig majd újra előjöttek...nagyon aggódom mert senki nem csinál semmit vele csak azt mondjak hogy ne aggódjak,de több osztálytarsamnak is ilyen fehér foltos maradt a foga fogszabi után és én nem szeretnék így járni...8 és tudtommal csak fogfehérítéssel lehet ezt eltüntetni)rendszeresen mosom, figyelek rá és nem tudom mi lehet a kiváltó oka ennek az egésznek...légyszives akinek van valami ötlete írjon nekem, előre is köszönöm a válaszokat:)17/L2017. márc. 12. 19:31
1/1 anonim válasza:
Tooth Mousse-t vagy
MI Paste Plus- használj. A brecettek alatt gyakran előfordul ilyen calcium hiány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!