Mi okozhatja ezt a folyamatos fogfájást?
Figyelt kérdés
Tömött, felső fogam pár havonta elkezd fájni. Most is kb 2 napja már folyamatosan fáj. Nincs bedagadva eddig, és nem úgy fáj mint általában egy fog szokott, nem lüktet a belseje, vagy ilyesmi, hanem folyamatos fájdalmat érzek, plusz nem tudok ráharapni. Ráharapáskor fokozódik a fájdalom és a tömés ami a szemközti fogsorral érintkezik, fura felszínűnek érződik, mintha "ragadna", a fájó fog mintha lejjebbre csúszott volna mint normálisan..2023. jan. 22. 13:55
11/13 anonim válasza:
Flector por. Gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító.
12/13 anonim válasza:
Menj el fogorvoshoz, nem normális hogy fáj. Egy idő után pedig már egy fájdalomcsillapító se fog hatni.
13/13 anonim válasza:
Oh bocsi, előző vagyok. Rosszul olvastam.
Nekem is mostanában gyökérkezelték, nekem gyulladás miatt hőemelkedésem is volt. Feldagadt picit nekem is az arcom. Kipihentem következő nap. Vegyél be cataflámot akár, aztán várj egy 24 órát. Ha nem enyhülnek a tünetek uccu vissza dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!