Mitől jobb az elektromos fogkefe a sima fogkefétől szemben?
Nekem nem oral típusú van,hanem philips diemond clean, és nekem nagyon bejött,sokkal alaposabban tisztít,teljesen más érzés ha kézivel vagy a szónikussal mosok fogat. Annyira tisztának érzem a fogaimat utána.
4 éve vettem meg,azóta nem lett új lyukas fog.bár egyszer eltörtem, de inkább megint megvettem 80 ezerért
Nekem nem vérzik,mert félévente elmegyek fogkő leszedésre.
Régebben volt ilyen amikor még nem jártam rendszeresen.
Ha többször előfordul vérzés,akkor sztem ott már valami fogkő lehet.illetve a mosási technika is fontos h helyes legyen.
Én a szónikus fogkevével a fogmosás végén mindig megmaszírozom az ínyemet is, mondjuk nekem a legpuhább fej van hozzá,és mindig a gum health módot használom ami a legkímélőbb. Sajnos fognyaki érzékenységem van.
Egészséges íny nem vérzik fogmosáskor, menj el fogorvoshoz vagy dentál higiénikushoz fogkő tiszításra. Amíg nincs leszedve a fogkő és nem mosod alaposan a fognyaki részeket (az ínyre is rá kell tenni a fogkefét!), addig a fogkefe/fogkrém típusától függetlenül nem fog begyógyulni az ínyed.
Elektromossal és kézivel is lehet jól és rosszul is fogat mosni, a titok nem a márka, hanem a jó fogmosási technika.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!