Normális ha 19 évesen tejfogam van?
Figyelt kérdés
Már kis korom óta nem akar kiesni az oldalsó metszőfogam. Körülbelül a fele le van törve és már egy kisebb nem egész fog van ott. A fogorvos szerint amig nem mozog nem húzza ki. Van felette csontfog?2023. jan. 19. 03:09
1/9 A kérdező kommentje:
szemfogam*
2023. jan. 19. 03:37
2/9 anonim válasza:
Azt hogy van alatta csontfog mi nem tudjuk megmondani, csak a fogorvos, röntgen. Ha nincs az szívás mert a tejfog hamarabb romlik. Ha pár év múlva tönkremegy akkor így jártál.
3/9 anonim válasza:
Én 20+ korosztály vagyok, mégis van tejfogam. Mert nincs alatta maradó fog, így egy darabig ott lesz, amíg el nem döntöm, hogy legyen a pótlása. Egy röntgen azért jó lenne, van olyan mint az én esetem, hogy egyszerűen nincs alatta fog. De van olyan is, hogy van, csak nem jó helyen, azt pedig érdemes lenne tudni. Ha pedig ez egy sérült fog, akkor mindenképp foglalkozni kéne vele. Én lehet kikérném egy másik fogorvos véleményét is.
4/9 A kérdező kommentje:
Ha lenne alatta csontfog, nem "nyomta" volna már ki? Hiszen kis korom óta ugyan így néz ki a fogam de nem is mozog. A mellette levő fogam sem áll egyenesen tehát fogszabályzó mindenképp kelleni fog.
2023. jan. 19. 15:31
5/9 anonim válasza:
3-asnak üzenem nekem 11 éves koromban volt tejfogam, és nem nőtt volna csontfog, ezért a doki azt mondta kihúzza azt a fogat! Belementem és nem bánom. Nagyon jó fej orvost kaptam!
6/9 A kérdező kommentje:
és most nincs ott fogad?
2023. jan. 19. 22:19
7/9 anonim válasza:
Nincs, de nem látszik meg,hogy nincs ott mert nekem nem látható fogat húztak ki
8/9 qborka válasza:
Nővérem 47 évesen jól elvan a tejfogával.
9/9 A kérdező kommentje:
Nekem nem az a baj, hogy tejfog hanem hogy sérült. Emiatt csúnyán néz ki elöl a számban.
2023. jan. 24. 12:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!