Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Furcsa nekem az ínyem. Segítet...

Furcsa nekem az ínyem. Segítetek kitalálni, hogy Mi ez? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Furcsának érzem a ínyem. Pirosas egy két résznél. Ahol a fogak érintkeznek fent, ott kicsit rámegy az ínyem. Mintha egy picit feldagadt volna azon a részen és nagyon halvány lilás? Vagy nem tudom hogy írjam le. Most mostam fogat nem olyan rég és furcsának érzem puhább és nem tudom miért olyan zavarónak érzem. Begyulladt volna?. Van mikor vérzik is.

Szeptember óta járom a fogorvost.

Akkor két fogamon volt fogkövem. Azóta a fogorvosom nem szedte le nekem. És most van egy csomó nekem. Fáj is. Az összes metszőfogam és az amelett lévőek fogkővesek. Plusz néhány örlőm is az lett. De fogorvosom inkább más fogakat csinált meg. Persze azok is fontosak voltak.

2023. jan. 18. 21:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Gyulladásban lehet, az okára kell rájönni. Ez pedig a fogorvos dolga, legjobb egy paradontológus lenne.
2023. jan. 18. 21:46
 2/4 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem már kérdezted.
2023. jan. 18. 21:48
 3/4 A kérdező kommentje:

1/2 Szerintem az oka a fogkő lehet, hogyha tényleg gyulladásban van. De akkor megbeszélem a fogorvosommal, ha bejutok hozzá. ^^

2/2 Nem, most írtam ki először a kérdést. Ha így lett volna, akkor nem kérdezem volna meg még egyszer hisz mi érteme lenne? Mindig ugyan azt a választ kapnám

2023. jan. 18. 21:54
 4/4 A kérdező kommentje:
**értelme
2023. jan. 18. 21:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!