Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Van közületek olyan aki nem...

Van közületek olyan aki nem moss fogat minden reggel?

Figyelt kérdés
Van mikor én sem mosok mindig fogat. Elkések és sajnos arra már nincs idő. Vagy van mikor már túl késő van ahhoz, hogy akkor mossak fogat. De este mindog szoktam.Kivéve ha nem vagyok otthon este.
2023. jan. 14. 11:03
 1/10 anonim ***** válasza:
Van hogy itthon kimarad. Ha megyek valahová sosem. Amúgy a szájszag és elszaporodó bacik miatt kéne. Legalább szájvizezni. Van amelyik finom pl colgate zöld tea citromos. 30 mp az egész.
2023. jan. 14. 11:05
 2/10 anonim ***** válasza:

Senki sem moss.

Mindenki esetleg mos.

2023. jan. 14. 11:09
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
Soha nem hagyom ki. Az igénytelenség netovábbja. Ha valakinek nincs ideje egy 2 perces műveletre, az nem elkésik, hanem egy igénytelen ember.
2023. jan. 14. 11:18
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nekem ez telejsen alap. Erre kell, hogy legyen időm, nem ezen a pár percen spórolok. Teljesen igénytelennek érezném magam, ha kihagyom.
2023. jan. 14. 11:26
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ez alap, minden reggel mosok. Akkor marad csak el esetleg, ha beteg vagyok és 39-es lázzal nem ez lesz az első, de ilyenkor is szoktam általában.
2023. jan. 14. 11:35
 6/10 anonim ***** válasza:
29%

Nekem változó, van hogy este mar nincs kedvem kimaszni reggel meg sietek.

3-4 napig ha kimarad nem lehet eszre venni, utana kezd el latszani a lepedek.

2023. jan. 14. 16:39
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Sokáig volt, hogy ellustultam, bár általába Listerinet mindig használtam. De nagy pofon volt, mikor elmentem fogorvoshoz és rengeteg fogamat kellett tömni, volt amit sajnos ki is kellett húzni. Akkor megfogadtam, hogy ezután mindig megmosom alaposan reggel, este. Kevés dologhoz tartom magam ennyire, mint ehhez. Nincs az a fáradtság, részegség, bármi, ami miatt kihagynám. De hozzátartozik, hogy a családban szinte mindenkinek rosszak a fogai, meg nagyon édesszájú is vagyok, sajnos a szénsavas üdítőket, kávét sem vetem meg. Aki ezeket hanyagolja, azoknak már jobbak az esélyei akkor is, ha néha kihagy 1-1 fogmosást.
2023. jan. 14. 17:13
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a családban néhányan előszeretettel hanyagolják el a fogmosást, és nem hinném, hogy azért, mert elfeledkeznek róla. Na náluk mindegyiküknél jelentkeztek fogproblémák, majd lehetett járni fogorvoshoz, jó sok pénzt otthagyni, fogakat kihúzatni. Én is úgy vagyok ezzel, mint itt páran már írták, tartom magam a reggeli-esti fogmosáshoz, ebből nem engedek, másrészt el sem bírom viselni, hogy fogmosás nélkül menjek aludni, jól is esik megmosni. Fogselymet is szoktam használni.
2023. jan. 15. 09:48
 9/10 Cubina ***** válasza:
100%

Nagyon sok ember hagyja ki sokszor a reggeli, sőt az esti fogmosást is, ami azt jelenti, hogy napokig nem mosnak fogat, ami meg is látszik a magyar ember fogsorán, mármint a maradék fogakon.

Olyan nincs, hogy SAJNOS nincs idő fogat mosni. 2 perc az egész, nehogy már ne legyen valakinek annyi ideje. Aztán meg rohadnak ki mindenkinek a fogak a szájából, csodálkoznak hogy miért, de fogászatra se szeretnek járni. Inkább hagyják, hogy bűzölögön, szó szerint rohadjon a szájuk belülről, hiányos fogazattal mászkálnak. A fogszínről már ne is beszéljünk.

Csókolózni bezzeg akarnának. Undorító.

Tisztelet a kivételnek, amiből sajnos nem sok van.

A lányom is összejött egy fiúval, aki azért nem mosott fogat szinte soha, mert a családjában se szoktak. Csupa lepedék volt a foga, úgy akart csókolózni. A lányomnak kellett rászólni, hogy mosson fogat, mert addig nem fog vele csókolózni, amíg lepedékes, büdös a foga, szája.

És ez a legszánalmasabb, hogy a 21. században az emberek nem tudják maguktól, hogy a napi legalább kétszeri fogmosás alap! Fürdésről és testápolásról/ruhaápolásról már nem is beszélek inkább.

2023. febr. 12. 23:54
 10/10 anonim ***** válasza:
A reggeli fogmosás azoknak fontos, akikkel találkozol. Az esti a te érdeked. Te döntöd el, hogy mi fontos és mi nem. A fogorvosok az ilyenekből élnek.
2023. márc. 9. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!