Lehet a listerine szájvíztől?
Figyelt kérdés
Elkezdtem öblögetni vele, napi egy alkalommal este. Az alkohol mentes változat. Azóta tapasztalom, hogy az ajkaim nagyon kiszáradtak, sőt meg is duzzadtak. A nyelvem is érzékeny lett, mintha meg égettem volna.
Lehet a listerintől, vagy csak véletlen egybeesés?
2022. dec. 10. 17:51
1/6 anonim válasza:
Lehet, hogy allergiás reakciód van az egyik összetevőre. Próbálj márkát váltani.
2/6 Ypszilon1980 válasza:
Lehet, nekem mondjuk duzzanat nincs tőle, de száraz lesz az egész nyálkahártya a számban, a szám széle meg kiszárad teljesen. Visszatértem az alkoholos változatra.
3/6 A kérdező kommentje:
Úgy gondolnám, hogy az alkoholos még jobban "szárít".
2022. dec. 10. 21:12
5/6 anonim válasza:
Amugy erdemes masikat hasznalni, hatha azzal nincs baj
6/6 anonim válasza:
Szerintem is allergiás reakció lehet. Neten utánanézve többen is panaszkodnak. Vagy válts márkát, vagy próbálj egy másik fajta Listerinet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!