Mik a kilátásaim a totális fogromlásra?
Bár én nem szültem, de ugyanilyen helyzetben vagyok mnt te. Néhány éve valahogy a szájhigénia kiesett az életemből.
Nos, hogy a foagid ezt hogy viselik az adottság kérdése. Ismerek olyt, aki hetente 1x mos fogat még sincs még egy rossz foga se, pedig nem 10 éves.
Ahogy én jártam: nagyon szép, jó fogaim voltak, de az elmúlt időszak hamar tönkretette.
1 éven belül 3 fogamat húzták (bár 1 bölcsesség fog, az olyan hogy amúgy is tönkre megy...) 1 gyökérkezelés, és most tömésre megyek, a szőrnyű fogkőről nem is beszélve, amit sznintén a napokban megyek szedetni.
Most helyre próbálom hozni, nem nagyon lehet, de mostantól ismét rendesen mosok fogat napjában többször, szájvízet használok stb...
Én minden étkezés után mosok fogat. Egyszerűen nem bírom ha nem mosom meg. Én nem tudnám elfelejteni, rendesen irritál.
Amúgy nem hiszem, hogy lett volna azóta is valami baja a fogadnak. Ennél azért még többet bír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!