Ezekre a fogakra tényleg porcelánhéjat kéne tenni, hogy tökéletesek legyenek, vagy a fogorvos le akar húzni? (Kép lent)
Figyelt kérdés
Most fogom befejezni a fogszabalyozot (ez a kiveheto, sines invisalign tipusu), kulfoldon csinaltattam, most itthon elmentem egy dokihoz, hogy ejszakai retencios keszuleket csinaltassak, aki azt mondta, ajanlja a porcelanhejakat. Azt mondjuk en is latom, hogy a 2 kozepso fogam hosszabb, mint a mellette levo, szoval ertem en, hogy egyenlotlen..
Velemenyek?
2022. nov. 23. 08:34
11/12 anonim válasza:
Gyönyörü fogsor!
Ez igy tökèletes ahogy van!
12/12 anonim válasza:
Nekem ragasztott fogszabim volt, utána ezeket az apróbb "eltéréseket" élpótlással korrigálták. Ugyanolyan anyaggal teszik egységessé a fogszéleket, mint amivel a fogakat tömik, gyorsan megvan, jóval! olcsóbb és tartós + totál természetes hatású.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!