Ezekre a fogakra tényleg porcelánhéjat kéne tenni, hogy tökéletesek legyenek, vagy a fogorvos le akar húzni? (Kép lent)
Most fogom befejezni a fogszabalyozot (ez a kiveheto, sines invisalign tipusu), kulfoldon csinaltattam, most itthon elmentem egy dokihoz, hogy ejszakai retencios keszuleket csinaltassak, aki azt mondta, ajanlja a porcelanhejakat. Azt mondjuk en is latom, hogy a 2 kozepso fogam hosszabb, mint a mellette levo, szoval ertem en, hogy egyenlotlen..
Velemenyek?
Nyilvan az en kepem es az en fogaim vannak a kepen, maskulonben mi ertelme lenne a kerdesnek?
Koszi amugy a valaszokat
Tökéletes, gyönyörűek a fogaid,nem kell vele semmit csinálni.
Ha hozzányúlnak csak rosszabb lesz.
“ Mondjuk érdekes, hogy kifelé állnak az őrlőid. Az mitől van, ha nem vagyok indiszkrét? “
Nem tudom, hogy pontosan arra gondoltal-e, amire valaszolok, de az orloimen vegig un. Invisalign attachment-ek vannak, ez resze a fogszabalyzonak, ra van ragasztva a fogamra 😀 aztan majd leszedik, ha vegeztem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!