Begyulladt volna a seb?
Figyelt kérdés
Múlthét hétfőn húzták a fogamat. Semmi gondd nem volt utánna nem is fájt. Viszont most annyira elkezdett fájni hogy már fájdalomcsillapítò nélkül aludni sem tudok. Azt érzem hogy a másik fogam fáj ami közvetlen mellette volt, illetve ha megkopogtatom akkor is érzem hogy fáj, érzékeny. A sebet néztem már alig van ott lyuk, illetve én nem látok rajta semmi rendelleneset. A fogorvos pedig megnézte az előtte, utánna lévő fogamat is azt mondta minden oké velük. Mi lehet a gondd nem értem? Normális hogy ennyire fáj?2022. nov. 21. 06:15
1/4 anonim válasza:
Nem normális. Menj vissza. Lehet, hogy a mellette lévő gyökér gyulladt be.
2/4 anonim válasza:
Lehetséges, hogy fogmedergyullasás, bár ahhoz kicsit sok nap telt már el.
Ilyenkor a szétesett véralvadék miatt a fog után hátramaradt üregben lévő csont csupaszon marad, és begyullad. Ettől érezheted azt is, hogy az előtte lévő fogad fáj.
Ami biztos, hogy mindenképpen vissza kellene menned megnézetni!
3/4 A kérdező kommentje:
De ezt hogyan tudja kideríteni?
2022. nov. 21. 09:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!