Mennyiért csináltatok éjszakai fogszabalyzot? Úgy gondolom engem atvert a fogorvosom. 100.000 ft ot kèrt egy èjjszakai fogszabalyzoert, miközben a vidéki házi fogorvosom ugyanezt 30.000 Ft ért vàllana. 34/ ff.
A történet:
2 és fél évvel ezelőtt elmentem egy pesti ismerős által ajanlott pesti fogorvoshoz, aki több mint 400 ezer ft ért csináltatott nekem egy ejjel-nappali fogszabit, amit kb 3 hónap után levett.( nem voltak durván kiallo fogaim). DE a 3 hónapot akkor is keveseltem, főleg ,h amikor levette ,utána se lett éppen tökéletesen egyenes.Azt,kb 1- másfél èv után èreztem( láttam), h a 2db fog, ami miatt anno a fogstabalyzast választottam szinte kb ugyanúgy vissza ugrott ahogy volt. Erre elmemtem a fogorvoshoz. Azt hittem h garancianialisan vissza teszi rá a nappali fogszabit. Hát nem .Adott egy éjszakai fogszabit, amit azt mondta h viseljek kb fèl évig. Ez az éjszakai fogszabi mondanom se kell, de nem sokat èrt.+ EZERT az éjszakai fogszabiert most mèg 100.000 Ft ot követel. Hát nem! Ugyerzem becsaptak.
Vki hasonló tapasztalat?
34 éves korban a fogszabályzó már nem sokat ér.
Ezt gyermekkorban kellett volna megcsináltatni.
A kerdes felrevezeto, de ha elolvassatok a leirast, a kerdezo kokemnyen at lett vagva szerintem. 3 honap utan levenni a fogszabalyzot? Meg tiniknel is ritka az 1 ev alatti kezeles, de felnottkent mar a fogszabalyozas ketszer-haromszor annyi ido, mint gyerekkent, nehezebb mozgatni a fogakat.
Az ejszakai amugy valoban semmit nem fog erni igy, azt altalaban a fogszabalyzo utan kell hordani x evig, hogy szepek maradjanak a fogak.
Hát maga az ára rendben van de az, hogy levették 3 hónap után.
Nekem 3 éve vették le és 3 évig volt fent. Maga a fogszabályzó 150-150 volt állkapocsnként, a havonta történő állítas az olyan 10-15 közt mozgott. Az éjszakaim (alsó felső) és a 2 retainer ( kis drót belül az első fogakra) volt 70 vagy 80 ezer. De ennek 3 éve, Székesfehérváron jártam orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!