Nem tudom eldönteni, hogy sztk-ban vagy magán fogorvosnál húzassam-e ki a bölcsességfogaimat. (?)
Én éppen tegnap voltam bölcsességfog húzáson. Korábban tömve volt, aztán nemrég letörött belőle egy darab.
SZTK-ra mentem, mert a foghúzásért nem akartam fizetni. Itt teljesen korrekt volt. Ma sincs vele különösebb gondom, érzem még, hogy ki lett húzva, de nem fáj, tudok enni.
Ez abszolút orvosfüggő.
12
Igen, tudom, csak az a baj, hogy nem nagyon tudok máshová menni (pánikbeteg vagyok...).
De úgy döntöttem, hogy a tanácsaitok ellenére sztk lesz. Én is a magánt választanám, de nem hogy 40, igazából 20 ezer forintom sincs rá. Ráadásul az egyik barátnőm most járt a területileg illetékes szájsebészeten és nagyon szépen kihúzták a fogcsonkjait és nagyon kedvesek is voltak vele.
Végül a magán fogorvoshoz mentem. Kb. 2 perc alatt kihúzta a fogam. Egyáltalán nem fájt és nem is vérzett.
Most már szépen gyűjtögetem a következőhöz a pénzt.
15
Köszönöm szépen! 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!