Budapesten jó fogorvos? Magánrendelő?
Szeretnék végre egy jó fogorvoshoz eljutni, eddig mindegyik csak megkínzott és lehúzott pénzügyileg, ami nem is lenne gond, ha megérte volna amit csinál!
Köszönöm előre is a válaszokat!
Elküldenéd nekem priviben a telefonszámát???
Köszönöm szépen! :)
Biztosan sok jó fogász van Budapesten és sok-sok információt fogsz kapni. Én is ajánlok egy kiváló magán fogászatot, dr. Volom András rendelőjét. Aki ismeri a fogorvos-szakmát, tudja kicsoda ő. Évtizedek óta oktatja a fogorvosokat, nemcsak itthon, hanem külföldi egyetemeken. A rendelőjében a legjobb anyagokkal dolgoznak, kb. középárfolyamon. A cím: Dr. Volom ltalános és Esztétikai Fogászati Rendelő, 1011 Budapest, Fő utca 37/c, Tel: 06-30-530-2606
Szia!
Én őt ajánlom:
Habár én a móri rendelőjébe járok,de voltam már pesten is nála. Nagyon lelkiismeretesen dolgozik , megbízható és szerintem árban is azért jó. Én most csináltattam nála a fogszabályozómat(előtte is hozzá jártam évekig).
Nagyon kedves, én nagyon bírom=) Szerintem hozzá menj, ő majd lekezeli a rossz tapasztalataidat is!=D
Ja és mindennel fel van szerelve a rendelője, szájsebész is, van röntgen...
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!