Milyen fogkrémet használsz, neked melyik vált be?
Mi Paradontaxot használunk most már egész régóta. Néha vérzett az ínyem és figyelnem kell, mert sajnos mindkét szülőmnek ínybetegsége volt. Teljesen megszűntette nekem ezt a problémát és szép az ínyem is. (:
De a Sensodyne is jól megfelelt nekem.
Ezt a fluoridmentest:
A fluoridostól kipattogzott a szám körül (nem is csoda, hisz' méreg). Mióta leszoktam róla, a problémám is megszűnt.
#7 voltam.
Ez lehet egyénenként eltérő. Szüleimnél úgy volt, hogy vérezgetett az íny először csak mosáskor, volt hogy anélkül és érzékennyé váltak a fogak pl hidegre.
A külső jelei pedig első körben az íny gyulladása, amikor a rózsaszínes helyett pirossá válik az íny, esetleg kicsit duzzadt is lesz. De a fogínysorvadás előrehaladt szakaszában az íny már láthatóan visszahúzódik a fogakról, ez ijesztő látvány, de tényleg. Na és ekkor sajnos már gáz van.
Amúgy ezért ajánlott fogselyem használat is egy jó fogkrém mellett, mert az ínybetegségeket általában az okozza, hogy ezek a gyulladáskeltő bacik megtelepednek a fogak között és azoknak a lábánál, ahova a kefe nem ér el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!